Maandag t/m vrijdag


geopend van

 

07.30 - 18.00u

Ons uurtarief is 


€ 9,60 !!

 

Bij Het Elfenbos werken ervaren en gekwalificeerde leidsters

Ons Team

Kinderdagverblijf Het Elfenbos hecht veel waarde aan goede pedagogisch medewerksters. Goed in de zin van opleiding en ervaring, maar ook enthousiasme en motivatie. Hierdoor wordt uw kind vakkundig en op een plezierige wijze opgevoed en verzorgd.

De vaste pedagogisch medewerksters zijn allen in het bezit van een M.B.O sociaal pedagogisch werk niveau 3 diploma en een verklaring omtrent gedrag.

De kennis en beroepshouding van de pedagogisch medewerksters wordt continu op peil gehouden. Hiervoor maken wij gebruik van dagelijkse overdracht, kindbesprekingen, pedagogische vergaderingen en cursussen zoals (kinder-EHBO, BHV).

De directrice houdt beoordelings- en functioneringsgesprekken met de pedagogisch medewerksters. Zowel werknemer als leidinggevende uiten zich, met als doel de verhoging van de kwaliteit van het werk en het optimaliseren van de onderlinge samenwerking.

Op het kinderdagverblijf wordt er zoveel mogelijk gestreefd naar rust en continuïteit op de groep. Wanneer er iemand vakantie neemt of ziek is, zullen de vaste pedagogisch medewerksters elkaars uren opvullen.

 

Kinderdagverblijf Het Elfenbos
Hanenburglaan 397
2565 GP Den Haag
T: 070 - 220 8148

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Inschrijven 

 

 Ouderlogin 

 

 Contact