Maandag t/m vrijdag


geopend van

 

07.30 - 18.00u

Ons uurtarief is 


€ 9,60 !!

 

Thema's

 

Het Elfenbos heeft themamappen ontwikkeld, waaruit leidsters inspirerende, op de zintuigen gerichte activiteiten kunnen kiezen. Elke maand staat in het teken van een bepaald thema. Vaste onderwerpen zijn seizoenen en feestdagen. Daarnaast worden tot de verbeelding sprekende thema’s behandeld, waarbij alle zintuigen aan bod komen. Een goed voorbeeld hiervan zijn de sprookjes van de Elfen in het bos.

Naast de thematische- zijn er de gestructureerde– en vrije activiteiten. Deze variëren afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. Voorlezen, zingen of ochtendgymnastiek worden afgewisseld met vrij spelen op de groep of buiten in de tuin. Het Elfenbos streeft er naar om dagelijks met de kinderen buiten te spelen. Naast vrijspel wordt er actief met de kinderen buiten gespeeld. 

Kinderen kunnen de moestuin bijhouden en groenten zaaien en/of oogsten en leidsters doen verschillende soorten spelletjes. Regelmatig worden er uitstapjes georganiseerd of gaan de leidsters met de kinderen in bolderkarren op pad in de omgeving.Kinderdagverblijf Het Elfenbos
Hanenburglaan 397
2565 GP Den Haag
T: 070 - 220 8148

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Inschrijven 

 

 Ouderlogin 

 

 Contact