Maandag t/m vrijdag


geopend van

 

07.30 - 18.00u

Ons uurtarief is 


€ 9,60 !!

 

Samen eten en drinken bij Het Elfenbos

Verzorging, voeding en ontwikkeling

 

Op het Het Elfenbos wordt er met elkaar als groep gegeten en gedronken. De kinderen eten samen met de pedagogisch medewerksters aan tafel. Het samen eten en drinken heeft een sociale functie, het creëert sfeer en is een moment van rust op de groep.

Op de babygroep verzorgen wij als flesvoeding Nutrilon 1,2 en 3 en Hero 1,2 en 3. Mocht het kind afwijken van de bovenstaande flesvoeding dan kunt u dit meegeven. Wanneer u uw kind borstvoeding geeft dient u dit gekoeld te vervoeren.

Verder verzorgen wij in de ochtend een gezonde snack zoals bijvoorbeeld een cracker, rijstewafel, ontbijtkoek, beschuit etc.. en in de middag vers fruit/ fruithapjes.

Indien u dat wenst, verzorgen we in het kinderdagverblijf een warme maaltijd voor uw kind. Veel ouders geven aan dit prettig te vinden, zeker na een drukke werkdag. Zo weet u zeker dat uw kind alle voedingsstoffen binnenkrijgt die het nodig heeft én verloopt de ‘avondspits’ net wat rustiger. In het kinderdagverblijf serveren wij de maaltijden vanaf 16.45 uur.

De warme maaltijden zijn altijd gemaakt met seizoensproducten en voldoen aan de richtlijnen van het Voedingscentrum.Kinderdagverblijf Het Elfenbos
Hanenburglaan 397
2565 GP Den Haag
T: 070 - 220 8148

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Inschrijven 

 

 Ouderlogin 

 

 Contact