Maandag t/m vrijdag


geopend van

 

07.30 - 18.00u

Ons uurtarief is 


€ 9,60 !!

 

Veel speelplezier bij Het Elfenbos

Visie

In onze visie draagt kinderopvang bij aan de ontwikkeling van het kind. Het legt een goede basis voor de toekomstmogelijkheden in de maatschappij. Het Elfenbos biedt een kleinschalig, huiselijk en kwalitatief hoogstaand kinderdagverblijf. 

Wij bieden een huis waar de kinderen, ouders en pedagogisch medewerksters zich thuis voelen en de kinderen zich goed kunnen ontwikkelen. Bij het Elfenbos verplaatsen wij ons in de wereld van het kind en zorgen wij voor een sfeer van geborgenheid en vertrouwen. Er wordt zoveel mogelijk gestreefd naar een klimaat, waarin de kinderen zich gerespecteerd, geborgen en veilig voelen en waarin zij respect hebben voor anderen en de omgeving.

Wij ondersteunen het kind om zich op eigen tempo en binnen de eigen mogelijkheden te ontwikkelen, rekening houdend met de grenzen van de groep. Wij willen dat elk kind iedere keer vrolijk in de huiselijke sfeer van Het Elfenbos wordt ontvangen en aan het eind van de dag ook weer vrolijk naar huis gaat.

Het Elfenbos vindt, dat als je kinderen opvangt, je ze ook mee opvoedt. Dus goede contacten met ouders zijn belangrijk. Dit uit zich door overdracht tijdens het halen en brengen, de jaarlijkse kindgesprekken, de nazomerseborrel,en oudercommissie. Daarnaast worden de ouders zo goed mogelijk op de hoogte gesteld door middel van nieuwsbrieven, e-mailtjes en het informatiebord.

Kinderdagverblijf Het Elfenbos
Hanenburglaan 397
2565 GP Den Haag
T: 070 - 220 8148

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Inschrijven 

 

 Ouderlogin 

 

 Contact