Maandag t/m vrijdag


geopend van

 

07.30 - 18.00u

Ons uurtarief is 


€ 9,60 !!

 

buiten spelen is gezond

Ziekte

Wanneer uw kind niet komt door ziekte of een andere reden verzoeken wij u om uw kind voor 9:00 uur bij ons af te melden. Wanneer u een vermoeden heeft dat uw kind een besmettelijke ziekte heeft, wilt u dit dan aan ons doorgeven. Wij kunnen dan andere ouders informeren door dit op de deur in de hal te vermelden. 

Mocht uw kind op de opvang ziek worden, dan wordt er zo goed mogelijk voor het kind gezorgd. Ondertussen wordt er met een ouder/verzorger contact opgenomen. Wij verwachten dat u uw kind komt ophalen of laat halen. In onderstaande gevallen verwachten wij dat de ouder het kind komt ophalen.

  • Het kind voelt zich niet lekker en kan onvoldoende deelnemen aan het dagprogramma. D.w.z. hij of zij is huilerig, hangerig, vertoont tekenen van pijn, heeft geen eetlust.
  • Het kind heeft een temperatuur van 38,5 ºC of hoger waardoor hij/zij zich niet lekker voelt.
  • Het kind heeft een aandoening of ziekte die op het moment dat het gebracht wordt besmettelijk is. Zoals rode hond, roodvonk, mazelen, etc.
  • Meer aandacht of verzorging nodig heeft dan de groepsleiding kan bieden. Bijvoorbeeld last van diarree (3x waterdunne broeken) of meerdere keren overgeven.
Als kinderen ziek zijn mogen de dagen binnen twee weken ingehaald worden, mits de bezetting dit toelaat.
Kinderdagverblijf Het Elfenbos
Hanenburglaan 397
2565 GP Den Haag
T: 070 - 220 8148

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Inschrijven 

 

 Ouderlogin 

 

 Contact