Maandag t/m vrijdag


geopend van

 

07.30 - 18.00u

Ons uurtarief is 


€ 9,60 !!

 

blije babies bij Het Elfenbos

Kwaliteit

Kwaliteit, veiligheid en gezondheid staan bij Het Elfenbos voorop. Dit houdt in dat voldaan wordt aan de eisen van de Gemeente, Brandweer, Arbo-wet en de Wet Kinderopvang.

Focus op kinderen
Kinderdagverblijf Het Elfenbos werkt met een gekwalificeerde observatiemethode. Het Elfenbos heeft gekozen voor “Focus op Kinderen”, omdat hierin de competenties voldoende gewaarborgd zijn.
De doelstellingen van “Focus op Kinderen” zijn:

  • Informatie van en voor ouders vastleggen
  • Contact met ouders reguleren
  • Zo nodig en zo mogelijk de dienstverlening aanpassen

 

Risicoinventarisatie
Het kinderdagverblijf heeft risico-inventarisaties veiligheid en gezondheid opgesteld middels de Risicomonitor. Middels (jaarlijkse) risico-inventarisaties wordt dit beleid geactualiseerd. Wij voeren dit beleid uit in de dagelijkse praktijk. De toezichthouder namens de gemeente (GGD-inspecteur) controleert de veiligheid en gezondheid van de kinderopvang aan de hand van de stappen uit deze methoden en steekproefsgewijze controles. 

Inspectierapporten van de GGD liggen ter inzage op het kinderdagverblijf en kunnen daarnaast via de link in de knop worden gedownload.

Het landelijk registratie nummer van kinderdagverblijf Het Elfenbos is 221648689.

 GGD rapporten 

Veiligheid

Het Elfenbos beschikt over een vluchtrouteplattegrond. In de gang hangt een brandslang en een brandblusser. Beide worden jaarlijks gecontroleerd. Tevens wordt er één keer per jaar een brandoefening gehouden met het hele team.

Meerdere pedagogisch medewerksters beschikken over een BHV-diploma (Bedrijfshulpverlening). Jaarlijks volgen zij de herhalingscursus. Er zijn altijd één of meerdere BHV-ers in het kinderdagverblijf aanwezig. Tevens hebben onze pedagogisch medewerksters jaarlijks een kinder-EHBO cursus. Kinderdagverblijf Het Elfenbos
Hanenburglaan 397
2565 GP Den Haag
T: 070 - 220 8148

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Inschrijven 

 

 Ouderlogin 

 

 Contact